Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2013/05/28

SLOVENSKO (Piešťany) - Ještě jednou o výročí 900. let

Jak jsme již na našem blogu dne 23. května 2013 v článku "SLOVENSKO - Piešťany, 900. let" informovali, vydala akciová společnost Slovenská pošta k této události příležitostnou poštovní celinu. Kromě toho bude v sobotu 1. června 2013 na poště "PIEŠŤANY 1" používáno příležitostné poštovní razítko.


Ve stejný den bude na stejné poště "PIEŠŤANY 1" používáno ještě jedno příležitostné poštovní razítko. Tentokrát k příležitosti "75 let Klubu filatelistů v Piešťanoch", které si připomínají místní filatelisté.


Autorem grafického řešení razítka je pan Adrian Ferda, v obrazové části je zobrazen podle fotografie pan Imrich Winter, první předseda Klubu filatelistů v Piešťanoch. Razítko bude k dispozici na poště "PIEŠŤANY 1" ještě dalších sedm dní pro případné dodatečné otisky.

Žádné komentáře:

Okomentovat