Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2013/05/10

ČESKO (Praha) - Slavnostní setkání s filatelistickou přepážkou a příležitostným poštovním razítkem!

Pozvání na slavnostní setkání členů a přátel Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha, konané v pondělí 13. května 2013


Vážení přátelé,

přijměte naše pozvání na slavnostní setkání členů a přátel klubu, které se uskuteční v již několikrát avizovaném termínu v pondělí 13. května tohoto roku v Divadle U Valšů, které je součástí Domu Portus (občanské sdružení Život 90), ulice Karoliny Světlé 18 (roh s ulicí Betlémskou), Praha 1 - Staré Město. Naše setkání se uskuteční ve výroční den 70 let od založení našeho klubu v roce 1943 jako tehdejšího Odboru filatelie S.K. zaměstnanců hlavního města Prahy.


Program našeho slavnostního odpoledne:

Od 13.00 do 17.00 hodin bude v provozu poštovní příležitostná přepážka pošty "110 00 PRAHA 1", která bude přijímat listovní zásilky, užívat příležitostné razítko a příležitostnou R-nálepku k 70. výročí našeho klubu.


Současně od 13.00 do 17.00 hodin bude v provozu také klubový prezentační stolek, u kterého účastníci obdrží publikaci vydanou k našemu výročí a budou si moci zakoupit upravené tiskové listy o 9 známkách a 12 kuponech, které náš klub nechal u příležitosti výročí vytisknout. Současně by měly být ještě ke koupi příležitostné dopisnice České pošty, vydané k výročí našeho klubu a ke 40. výročí zavedení PSČ v našem poštovním provozu.


Od 16.00 do 16.45 hodin se uskuteční autogramiáda, na kterou přijali pozvání malíř a grafik pan Pavel Sivko, rytec pan Milda Bláha a rytec pan Karel Pavlíček. Předpokládáme ještě účast grafika a výtvarníka pana Karla Dvořáka.


Od 16.30 do 17.00 hodin proběhne prezentace účastníků slavnostního setkání v Divadle U Valšů (přízemí Domu Portus).


Od 17.00 do 18.30 hodin se uskuteční v Divadle U Valšů slavnostní setkání členů a přátel klubu s audiovizuálním programem "Cesta Klubu filatelistů 00-15 Praha z Obecního domu do Domu Portus 1943 - 2013". V průběhu pořadu, který bude moderovat předseda klubu Ing. Ivan Leiš, vystoupí zástupci výboru i představitelé Svazu českých filatelistů.


Dovolujeme si Vás požádat o sdělení Vašeho zájmu o účast, a to na naši klubovou e-mailovou adresu: kf0015@centrum.cz

Těšíme se na Vás!


Za výbor Klubu filatelistů, sběratelů specializovaných oborů, 00-15 Praha Vás zdraví

Ing. Ivan Leiš, předseda, a Ing. Pravoslav Kukačka, jednatel

Žádné komentáře:

Okomentovat