Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2013/05/13

ČESKO (Praha) - Připomínáme pozvánku na dnešní mimořádné filatelistické odpoledne!

Jak jsme již na stránkách našeho blogu informovali (v článku zde), dnes - v pondělí 13. května 2013 - odpoledne se uskuteční hlavní akce k výročí pražského Klubu filatelistů 00-15.


K dispozici bude příležitostná poštovní přepážka pošty "110 00 PRAHA" s příležitostným poštovním razítkem a příležitostnou poštovní R-nálepkou.



Dále bude možno zakoupit posledních několik příležitostných poštovních dopisnic vydaných Českou poštou k výročí Klubu, i poslední tiskové listy - devítibloky - tištěné ofsetem s příležitostnými kupony vydanými Klubem.



To vše budou mít přátelé i členové Klubu k dispozici. Bude tak dána všem možnost poslat mimořádné poštovní zásilky, které ani v budoucnu nebudou zvány všedními... 


Více informací, včetně podrobného časového rozvrhu naleznete v článku "ČESKO (Praha) - Slavnostní setkání s filatelistickou přepážkou a příležitostným poštovním razítkem!" zveřejněném dne 10. května 2013 na našem blogu.

Žádné komentáře:

Okomentovat