Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2013/11/19

ČESKO (Praha) - Výstava v Poštovním muzeu a dvě příležitostná razítka!

Zítra - ve středu 20. listopadu 2013 - bude zahájena výstava v Poštovním muzeu v Praze pod názvem "Eva Hašková, Jan Maget - grafika, ilustrace, poštovní známka". Podrobné informace o manželské dvojici výtvarníků, jejich tvorbě, naleznete na stránkách Poštovního muzea zde. Výstava potrvá až do 23. února 2014.


V rámci autogramiády, která se uskuteční v sobotu 23. listopadu 2013 od 09.00 do 12.00 hodin, bude v prostorách Poštovního muzea (adresa: Nové Mlýny 2, Praha 1) otevřena příležitostná poštovní přepážka (od 09.00 do 15.00 hodin).


Zde budou používána dvě příležitostná poštovní razítka. První, jehož autorkou je paní Eva Hašková, s motivem pohledu na budovu Poštovního muzea.


Druhé, jehož autorem je pan Jan Maget, s motivem zoubkování poštovních známek. Kromě výše uvedených motivů obě razítka obsahují název pošty "PRAHA 1" a datum používání.


Žádné komentáře:

Okomentovat