Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2013/11/03

ČESKO (Praha) - Pozvánka na přednášku, aneb o tvorbě poštovních známek, příležitostných dopisnic i poštovních razítek...



Ve čtvrtek - 7. listopadu 2013 - se v Praze v rámci XXXIV. cyklu odborných přednášek o poštovní historii a současnosti pořádaného Klubem filatelistů, sběratelů specializovaných oborů 00-15 uskuteční přednáška akademického malíře pana Pavla Sivka na téma "Známková a volná tvorba".


Přednáška, doplněná ukázkami, fotografiemi a scany filatelistického i jiného materiálu se koná v sále "Dřevák", v prvním patře Domu PORTUS (občanské sdružení Život 90) v Praze 1, ulice Karolíny Světlé 18 (roh s ulicí Betlémskou), od 16.30 hodin.


Jak je již dobrou tradicí, jsou srdečně zváni všichni zájemci o filatelii a poštovní historii, a to jak členové, tak i nečlenové Svazu českých filatelistů. Využijte i Vy možnost zjistit něco víc o filatelii, sbírání známek a poštovní historii...

Žádné komentáře:

Okomentovat