Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2014/01/30

ČESKO - Příležitostné poštovní dopisnice PRESSFIL "Rudolf Habsburský"

Dnes - ve čtvrtek 30. ledna 2014 - vychází letošní třetí emise příležitostných poštovních dopisnic České republiky v designu a s logem PRESSFIL.

Dopisnice (katalogové označení Pre. 04/14) s natištěnou známkou vzoru "Poštovní trubka" nominální hodnoty "A" (tuzemské výplatné, v den vydání ekvivalent 13,00 CZK) připomíná 125. výročí úmrtí Rudolfa Habsburského (1858-1889), následníka trůnu, které připadá na letošní 30. leden. 



Limitovaný náklad příležitostných poštovních dopisnic této emise je 1.000 kusů, prodejní cena je stanovena na částku 59,00 CZK / ks.



INFORMACE O PRODEJI DOPISNIC

Dopisnice je možno objednat přímo na e-mailu: nakup-prodej.newsphila@centrum.cz, nebo prostřednictvím e-shopu NEWSPHILA.
Při zaslání v rámci České republiky je k ceně účtováno poštovné ve výši 47,00 CZK. V případě požadavku na službu dobírka je k ceně poštovného připočítáván příplatek ve výši 49,00 CZK.
Sběratelské materiály jsou standardně zasílány formou doporučeného (R-) dopisu v protinárazové obálce. Zásilka je vždy filatelisticky frankována.
Pro dotazy a informace použijte e-mail: newsphila.plzen@centrum.cz.





INFORMAČNÍ SERVIS NEWSPHILA

Dne 16. srpna 2015 bylo zveřejněno na YouTube video s prezentací všech příležitostných poštovních dopisnic (PRESSFIL) vydaných v roce 2014. 



Žádné komentáře:

Okomentovat