Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2012/03/21

ČESKO (Praha) - Již XV. výstava Známkové tvorby právě dnes!

Ano, v pořadí již XV. výstava podkladů pro vydání aktuální emise - v tomto případě "Regionální motiv" - proběhne dnes - ve středu 21. března 2012 - na tradičním místě. V prvním patře překrásné budovy hlavní pošty "110 00 PRAHA 1" v Jindřišské ulici.


Součástí představení známky bude i vydání a následný prodej Pamětního listu Známkové tvorby - v pořadí již šestnáctého - který vychází v celkovém nákladu 1.900 kusů a v prodejní ceně 30,00 CZK. O jeho vydání jsme na stránkách našeho blogu již informovali, přidáváme obrázek.


Výstava podkladů začne tradičně od 15.00 hodin, slavnostní zahájení je plánováno na 15.30 hodin, ukončení akce cca na 16.30 hodin. Její součástí bude i výstava prací rytce příležitostných razítek (a mnohdy i autora jejich grafického vzhledu) pana Miloslava Bláhy. Vzhledem k jeho účasti na akci, se zvídaví návštěvníci jistě budou moci dozvědět, jak se dělá razítko...  

Žádné komentáře:

Okomentovat