Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2012/03/15

ČESKO - Novinky ze Svazu českých filatelistů

Již poměrně velmi dlouhou dobu byly webové stránky Svazu českých filatelistů (SČF) ve stavu "klinické smrti". Ostatně - dle mého názoru - se tento termín dá do jisté míry použít i pro práci samotného sekretariátu. Na svazových stránkách se ještě do minulého měsíce nacházely informace o filatelistických klubech v jednotlivých regionech ve stavu z počátku roku 2006 (!).


Pod datem 12. března 2012 se objevil článek "Počátek změn informací o klubech". Po jeho prokliknutí se objeví následující informace:
"Informace o jednotlivých klubech v současné době aktualizujeme, níže jsou uvedené kontakty pouze klubů, jejichž údaje již byly aktualizovány. Velice se Vám omlouváme za přechodnou nedostupnost údajů o všech klubech. V případě potřeby se, prosím, obraťte na sekretariát SČF, kde vám ochotně poskytneme veškeré aktuální informace."

Pod touto informací jsou dvě (slovy dvě!) řádky - Klub filatelistů Opava (KF 07-16) a Klub filatelistů Praha (KF 00-123). Při tomto tempu se zdá, že členská základna vymře dříve, než se podaří toto záslužné dílo dokončit...

Žádné komentáře:

Okomentovat