Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2012/09/02

Představujeme... ...filatelistický blog Euro-Phila

Filatelistický blog "Euro-Phila" jak už dává tušit samotný název se zabývá fenoménem posledních let (či desítek let) v evropské filatelii - vydáváním společných emisí k určitým tématům. 


Zde jsou to témata v souvislosti se spojenou Evropou či s jejím spojováním - tedy pravidelná témata "EUROPA/CEPT" nebo nověji "EUROPA", či "nárazová" vydání například ke vstupu nových členů do Evropské unie, 10. letům společné měny a podobně. 


Blog vytvářený Janem Regulou ze Znojma již od roku 2008 (od 11. dubna) dává možnost všem sběratelům tématu "EUROPA" zjistit informace o aktuálních vydáních v příslušných letech, i o vydáních dávno minulých...  



Odkaz na tento blog na stránce NEWSPHILA naleznete v pravém sloupci, hned pod obsahem článků a seznamem našich pravidelných čtenářů... 

Žádné komentáře:

Okomentovat