Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2011/07/05

O nenápadné práci...

Sice by se mohlo zdát, že se na našem blogu posledních několik dní nic neděje (ostatně v České republice jsou právě dva státní svátky), ale opak je pravdou. Nenápadně zlepšujeme pravé pole našeho blogu, tedy odkazy na zajímavá filatelistická místa či akce.

Přibyly praporky jednotlivých jazykových mutací (byť ve strojovém překladu), byly doplněny některé odkazy na stánkách poštovních správ, muzeí a filatelistických organizací (zatím jen v Evropě). Dále jsme zavedli samostatnou sekci mezinárodních filatelistických výstav, konaných v nejbližších termínech. Obdobně připravujeme i sekci mezinárodních filatelistických veletrhů.

Tedy děje se toho celkem dost, byť to na hlavní zpravodajské stránce není až tolik vidět. Proto alespoň tento malý článek na téma nenápadné práce. Snad s jejím výsledkem budete spokojeni a rádi se na stránky NEWSPHILA budete vracet...

Žádné komentáře:

Okomentovat