Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2011/06/28

Plánujete dlouhodobě? ...aneb pozvánka na říjen! (část II.)

V předchozím příspěvku říjnové pozvání platilo první česko-slovenské výstavě ve Vysokém Mýtě. A co budete dělat o deset dní později? Což malý výlet (za filatelií) na Slovensko?


Ve dnech 21. až 29. října 2011 se v Nitre uskuteční filatelistická výstava II. a III. stupně pod názvem NITRA 2011. Je to soutěžní všeobecná výstava, která je pořádána u příležitosti 30. výročí založení Klubu filatelistů 52-51 (při Domu Matice slovenské v Nitre) a pořádání IX. Valného shromáždění Zväzu slovenských filatelistov (ZSF).


Spolupořadatelem výstavy je kromě ZSF i a.s. Slovenská pošta, Nitriansky samospravny kraj, Mesto Nitra a Nitrianska galéria. Výstava samotná bude otevřena v Koncertní síni (na adrese: Župné námestie č. 1, Nitra).
Na výstavě budou prezentovány exponáty ve dvou kategoriích - v rámci nesoutěžních exponátů vystavených v oficiální třídě  (exponáty Slovenské pošty a.s., exponáty tvůrců slovenských poštovních známek, a Kronika KF 52-51 Nitra). V rámci soutěžních exponátů budou otevřeny následující třídy: tradiční filatelie, poštovní historie, poštovních celin, aerofilatelie, astrofilatelie, tématické filatelie, fiskální filatelie, maxifilatelie, mládeže, filatelistické literatury a otevřená třída.

Žádné komentáře:

Okomentovat