Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2011/06/21

Nové červnové přítisky na kuponech

Měsíc červen přinesl zatím dva nové přítisky na kupónech našich známek. Tím prvním byl 10. června 2011 přítisk u příležitosti konání šachového turnaje "ČEZ CHESS TROPHY 2011" na kuponu známky "Rozvoj filatelie" nominální hodnoty "A" (ta je rovna výplatnému za standardní dopis hmotnosti do 50 gramů zasílaný v tuzemsku, v současnosti ekvivalent 10,00 CZK).


Celkový náklad byl 50 kusů přepážkových listů, objednavatelem byla firma Zdeněk Šroubek - QUARTA. 

Druhý přítisk je věnován významnému výročí naší filatelie - "90. výročí založení Klubu filatelistů v Jindřichově Hradci", tentokrát na kupónu známky "Gratulační kytice" nominální hodnoty 10,00 CZK. Ano již roku 1921 vznikl tento klub, který dnes pokračuje pod číslem 02-004 v rámci SČF.


Celkový náklad byl 100 kusů přepážkových listů, objednavatelem byl Klub filatelistů 02-004 Jindřichův Hradec. V případě zájmu o tento PL můžete kontaktovat pana Jana Kozla,  a to na e-mailu: jakojh@centrum.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat