Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2020/02/09

ČESKO - Nové příležitostné razítko "Svatý Valentýn"

Od pátku 7. února do pátku 14. února 2020 je (bude) na poště "270 05 MILOSTÍN" používáno další "tradiční" příležitostné poštovní razítko realizované státním podnikem Česká pošta. Tentokrát k svátku všech zamilovaných - svatému Valentýnu.


Příležitostné poštovní razítko má v letošním roce kromě obrazového motivu (v ploše srdce umístěný stylizovaný pár) pouze standardní název pošty "MILOSTÍN" a datum používání (ve tvaru den/měsíc/rok). Jeho autorem je paní Eva Hašková. 

V případě, že chcete někomu udělat radost netradičním přáním ve fyzické podobě ("obyčejnou" SMS či MMS dnes zvládne poslat téměř každý) blahopřejné pohlednice či přání do obálky, své zásilky opatřete poštovní známkou příslušné hodnoty a v obálce zašlete na poštu do Milostína. Adresa je:

Česká pošta s.p.
pošta "Milostín"
vedoucí pošty
č.p. 38
270 05  MILOSTÍN

Tak hezkého - a možná i filatelistického - Valentýna!

Žádné komentáře:

Okomentovat