Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2011/10/04

ČESKO (Praha) - Pozvánka na výstavu

Zítra - ve středu 5. října 2011 - vydává Česká pošta s.p. nové emise poštovních známek. Jak bývá již pravidlem, od 15.00 hodin na hlavní poště v Praze (v Jindřišské ulici) bude zpřístupněna "mini výstavka" výtvarných návrhů emisí "Světový den pošty", "Český filmový plakát" a "Pat a Mat".


Slavnostní zahájení se uskuteční v 15.30 hodin, po jeho ukončení bude autogramiáda. Té se za "pachatele" emise "Český filmový plakát" zúčastní autor návrhů známek Zdeněk Ziegler, autorka filmového plakátu "Něžná" Olga Poláčková-Vyleťalová a autor kreseb obou FDC Jindřich Faktor. V případě emise "Pat a Mat" bude přítomen autor výtvarného návrhu známky Jan Chvojka, za emisi "Světový den pošty" bude přítomen autor liniové kresby známky a rytiny FDC Miloš Ondráček.


Předpokládaný konec akce bude v 16.30 hodin. Česká pošta s.p. prosí všechny zájemce o autogramy umělců, aby si k podpisu připravili pouze materiály vydané 5. října 2011.   

Žádné komentáře:

Okomentovat