Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2011/10/07

ČESKO - Nové stránky pro sběratele

Pro sběratele námětu skauting přišla dobrá zpráva - byly zprovozněny webové stránky "Klubu skautských sběratelů Junáka" (stačí prokliknout název, zároveň uvádíme i webovou adresu: http://kssj.skauting.cz/), kde je možné se dozvědět aktuální informace z tohoto sběratelského oboru (a to nejen z filatelie).

Na zítřejší den - sobotu 8. října 2011 - je plánováno již XXI. setkání skautských sběratelů,  které proběhne v Praze v Kulturním sále na Hlavním nádraží v Praze od 08.00 do 12.00 hodin. Sál je umístěn v historické Fantově budově (pro bloudící po hlavním nádraží, doptat se místních buď od Fantovy kavárny, případně od "sochy s kufrem" umístěné na prvním nástupišti).

Na Setkání bude k dispozici i třetí letošní číslo "ZIPSS" (Zprávy a informace pro skautské sběratele), které vychází v tento den. Pokud se na akci nedostanete a o Zpravodaj máte zájem, adresa redakce: Václav Nosek, Na Výsluní 1381/67, 277 11 Neratovice. 

Žádné komentáře:

Okomentovat