Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2011/10/29

ČESKO (Plzeň) - Nový předseda Klubu filatelistů

Ve středu 19. října 2011 byl na zasedání předsednictva plzeňského Klubu filatelistů 03-13 zvolen nový předseda. Stal se jím dlouholetý člen klubu pan Jožka Osoba.

zleva: pan Jožka Osoba, pan Stanislav Bořík a zástupce místního skautského sdružení, při slavnostním otevírání výstavy "Stopaře Bóři" k 100. výročí českého skautingu
  
Pro většinu členů klubu a plzeňské veřejnosti je známý jako bývalý námořník, aktivní malíř a sochař, a v současnosti jako hlavní postava plzeňské "Galerie U Andělíčka". V této galerii se také často konají výstavy spojené s filatelií a filatelisty.

...a ještě jeden pohled na nového předsedu Klubu, tentokrát během představení nové příležitostné dopisnice vydané k 100. výročí skautingu v Čechách

Jménem našeho blogu NEWSPHILA přeji nově zvolenému předsedovi hodně sil při vedení jednoho z největších klubů filatelistů v České republice.

Jiří Neumann
vedoucí projektu NEWSPHILA
PRESSFIL Plzeň s.r.o.

Žádné komentáře:

Okomentovat