Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2011/04/19

Dobrá věc se podařila

Oddělení známkové tvorby České pošty s.p. se podařila výborná věc - na webových stránkách mají všichni filatelisté a zájemci o naše poštovní známky od včerejšího dne možnost si stáhnout informační brožuru "Emisní plán 2011" ve formátu ".pdf".


Je dobře, že i naše pošta se zapojila do trendu vydávání publikací jak v tištěné, tak i digitální podobě. Pro zahraniční sběratele je to ideální informační materiál - navíc získaný pouze několika kliknutím myši, bez složitého zasílání z České republiky... Zkrátka pohoda! Navíc je "Emisní plán 2011" kromě češtiny doplněn i anglickou mutací. Nezbývá nic jiného než oddělení známkové tvorby poděkovat za výborný nápad.


A samozřejmě ještě doplnit o ten správný odkaz. Soubor samotný má velikost téměř 4 MB a naleznete jej zde: http://www.ceskaposta.cz/assets/filatelie/Emisni_plan_ceskych_postovnich_znamek_2011.pdf. Příjemnou zábavu při čtení o nových známkách, se kterými se budeme setkávat až do konce letošního roku.

Žádné komentáře:

Okomentovat