Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2013/09/04

ČESKO (Praha) - Příležitostná poštovní razítka na SBĚRATELI

Tak jako každý rok, i letošní Mezinárodní veletrh SBĚRATEL pro filatelisty připravil několik zajímavých příležitostných poštovních razítek.


Po celý veletrh - čtvrtek 5. září, pátek 6. září, a sobotu 7. září 2013 - je u příležitostné poštovní přepážky pošty "190 00 PRAHA 9" k dispozici jedno "hlavní" razítko s logem veletrhu.


Ve čtvrtek 5. září 2013 navíc u stejné poštovní přepážky další dvě razítka. První u příležitosti vydaných analogických pohlednic (cartes maxima) aršíku "Ochrana přírody - Křivoklátsko".


Druhé u příležitosti autogramiády autorky emise výplatních známek "Franz Kafka" paní Mariny Richterové na veletrhu SBĚRATEL.


Sobota - 7. září 2013 - opět ve znamení dvou příležitostných poštovních razítek, stejná pošta "190 00 PRAHA 9", respektive její příležitostná poštovní přepážka. První používané k propagaci veletrhu SBĚRATEL a zároveň k 80. narozeninám herce Jean-Paula Belmonda, s jeho portrétem, jako hlavním obrazovým motivem příležitostného razítka. 


Druhé razítko je pro veletrh typické a tradiční - připomíná Den OSN na veletrhu a účast poštovní správy Organizace Spojených národů.

Žádné komentáře:

Okomentovat