Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2013/02/28

NEWSPHILA - malá (velká) událost

Tento článek bude trochu osobní. Když jsem 15. října 2010 psal první článek pod názvem "Vítejte", netušil jsem, že právě teď - 28. února 2013 - budu psát v pořadí již 500. příspěvek.

Pokud ocituji z prvního článku: "Tyto stránky se pokouší pomoci sběratelům - filatelistům - najít informace o dění v tomto oboru na celém světě. Za všechny, kdo je připravují budu velmi rád, pokud Vám v tomto hledání pomohou.", tak se zdá, že alespoň podle počtu zobrazených stránek, tuto funkci splňují.

V současné době je sledovanost blogu NEWSPHILA v průměru na 1.500 zobrazených stránek měsíčně, dobrým znamením je postupný růst. Zároveň je to však i závazek, nejlépe jeden krát denně, napsat zajímavý článek, či alespoň malou informaci o filatelistickém dění kolem nás.

A když jsme u té statistiky. Zatím nejčtenější (nejzobrazovanější) článek byl o vzniku Republiky Jižní Súdán "Nová známková země na obzoru" z 10. července 2011 - počet zobrazení 262. Na druhém místě se umístil článek o změnách podacích lístků a nových službách státního podniku Česká pošta pod názvem "Malá změna, velké - sběratelské - následky" z 11. června 2011 - počet zobrazení 226. Třetí místo obsadil článek "ČESKO - Pamětní list Václav Havel ve dvou variantách" z 11. ledna 2012 - počet zobrazení 196. Místo čtvrté ("bramborová" medaile) si zasloužil článek zvoucí do Jihlavy "Pozvánka - křest příležitostné dopisnice" z 23. června 2011 - počet zobrazení 132. Páté místo obsadil článek o zajímavém počinu akciové společnosti Slovenská pošta - vydání vánoční pohlednice "SLOVENSKO - Zajímavost pro sběratele" z 26. prosince 2011 - počet zobrazení 128.

Asi nemá smysl uvádět další pořadí článků. Navíc - díky tomu, že je možné je zobrazovat i nyní i v budoucnu - se pořadí může dále měnit. A to podle Vás a Vaších zájmů...

Na závěr nezbývá než poděkovat - Vám, čtenářům blogu - jak za sebe, tak i za další členy týmu NEWSPHILA, kteří se starají o správu blogu, tak i bezchybný chod internetového obchodu (E-shopu) NEWSPHILA.

Ještě jednou díky...

Jiří Neumann
NEWSPHILA z.s.p.o.

Žádné komentáře:

Okomentovat