Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2012/02/28

ČESKO (Žďár nad Sázavou) - 60 let Klubu filatelistů

Od čtvrtka 1. března 2012 budou u pošty "591 01 ŽĎÁR NAD SÁZAVOU 1" používány příležitostné nálepky na doporučené dopisy (R-nálepky) s textem "60 let klubu filatelistů", u příležitosti výročí založení klubu, který je dnes součástí Svazu českých filatelistů (SČF) pod číslem 06-10. Samotné výročí vychází na 10. březen, neboť právě v ten den roku 1952 byl Klub založen (tehdy jako Kroužek filatelistů při Závodním klubu ROH n.p. ŽĎAS).


Celkem bylo vydáno 960 kusů příležitostných doporučených nálepek, budou používány od 1. března 2012 do spotřebování.

Aktuální informace ze současného dění v Klubu naleznete na jeho webových stránkách http://filateliezdar.webnode.cz/. Od dnešního dne je přidán odkaz na Klub filatelistů 06-10 Žďár nad Sázavou i na našem blogu NEWSPHILA - naleznete jej v pravém sloupci, ve spodní části, v rubrice "O FILATELII V ČESKU... ...aneb kde to žije!

Žádné komentáře:

Okomentovat