Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2021/02/03

ČESKO - Exponet forum oslavuje!

Právě dnes (ve středu 3. února 2021) se na blogových stránkách sběratelského "Exponet forum" objevila - zejména pro příznivce filatelie - velmi potěšující zpráva.

Číselný počítač IP adres unikátních počítačů (připojený k těmto stránkám 9. prosince 2008) naměřil připojení 300.001 českého individuálního počítače

Zároveň došlo i k připojení 29.001 amerického individuálního počítače, tedy k další pomyslné metě.


Takto tedy vypadá ona tabulka - zde je ještě nutno připojit informaci, že každá IP adresa jednoho počítače se denně započítává pouze jednou, bez ohledu na počet dalších denních přihlášení. 

Nezbývá nic jiného než popřát stránkám "Exponet forum" další tisíce připojených filatelistů, a hlavnímu strůjci tohoto úspěchu - panu ing. Břetislavu Janíkovi - hodně zdraví a sil do dalších dní, měsíců a let při informování o všem zajímavém co se právě odehrává v poštovnictví a filatelii... 


Žádné komentáře:

Okomentovat