Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2019/12/18

ČESKO - Konec roku 2019 ve znamení vlastních známek!

Konec roku 2019 bude bezesporu hodnocen jako "konec roku ve znamení vlastních známek". Po "první" prosincové emisi (byla vydána 10. prosince) v podobě "100 let OSA (Ochranný svaz autorský)", která byla vydána v podobě tiskového listu, budou zítra a pozítří vydány další čtyři nové emise.


Ve čtvrtek 19. prosince 2019 vyjde známkový sešitek emise "Aleš Brichta - sběratelská edice" s osmi různými známkami nominální hodnoty "A".



Další emise naplánovaná na tento den je "25 LET DELIKOMAT", kdy tato společnost vydává v pořadí již čtvrtý tiskový list o dvaceti pěti poštovních známkách.


Na pátek 20. prosince je naplánováno vydání dvou známkových sešitků. První připomene konání jarního a podzimního veletrhu SBĚRATEL v příštím roce pod názvem emise "Veletrh SBĚRATEL 2020".
















Druhý pod názvem emise "Josef Lux" připomene tohoto významného politika devadesátých let minulého století, zadavatelem emise byl (je) Nadační fond Josefa Luxe.



Žádné komentáře:

Okomentovat